Koduleht » Retseptid » Purgisupp krevettidega

Purgisupp krevettidega

10

Koostisosad:

  • porgand 60 g ~1 väike
  • suvikõrvits 80 g ~1/3 keskmist
  • krevett (keetmata või keedetud) 120 g ~1 portsjon
  • koriander maitse järgi
  • sojakaste 10 g ~2 tl
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • keeva vett ~200 ml
Valmistamine:

1. Riivi või haki peeneteks ribadeks porgand ja suvikõrvits.
2. Haki värske koriander.
3. Sulata krevetid leige veega ja nõruta kuivaks.
4. Pane kõik komponendid purki või kaussi, vala peale keev vesi ning maitsesta sojakastme ja värskelt pressitud laimimahlaga.
5. Lase seista umbes 3 minutit; kui paned purki, sobib see roog ideaalselt tööle lõunaks.
Kalorid:190
Rasvad:3 g
Valgud:27 g
Süsivesikud:12 g