veiseliha (toores, väga peeneks hakitud) 120 g ~1 peotäis hakitult
sibul 30 g ~¼ sibulat
küüslauk 1 küüs
petersell 5 g ~1 spl hakitult
kapparid 10 g ~2 tl
oliiviõli 10 g ~1 tl
sidrunimahl 10 g ~2 tl
muna 1 tk (kasutatakse ainult munakollane)
leib 1 viil
salatiroheline 30 g ~1 peotäis
Must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Haki väga peeneks liha, sibul, petersell ja küüslauk ning sega omavahel, maitsesta kapparite, soola, pipra, sidrunimahla ja oliivõliga.
2. Eralda munakollane munavalgest.(kasuta munavalge mõnes teises toidus ära)
3. Pese salatiroheline ja rösti leib ning serveeri pöffiga.