Koduleht » Retseptid » Pitsa

Pitsa

15

Koostisosad:

  • tortilla (nisujahust) 1 tk (60 g) ~1 keskmine
  • veiseliha või kanafilee 120 g ~1 peopesa
  • juust (nt gouda või mozzarella) 60 g ~4 supilusikat riivitult
  • ketšup 20 g ~1 supilusikas
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • paprika 60 g ~veerand paprikat
  • sibul 40 g ~veerand väikesest sibulast
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • pitsamaitseaine (Santa Maria) näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:

1. Laota pool või natuke rohkem riivitud juustust ühtlaselt tortilla(de) põhjale ja küpseta põhja 200 kraadi juures 3-4 minutit.
2. Senikaua haki köögiviljad, jääsalat ja prae liha, maitsesta soolaga (kui kasutad juba küpsetatud liha, siis liha pole vaja praadidaja, võid ka köögiviljad tooreks jätta)
3. Võta pitsapõhi ahjust ja lase peale ketšup ning määri ühlaselt lusika abil, peale raputa pitsamaitseainet
4. Pane liha ja köögiviljad pitsapõhjale, raputa peale ülejäänud juust ning küpseta ahjus 2-3 minutit
5. Serveeri värske salatiga.
Kalorid:710
Rasvad:42 g
Valgud:46 g
Süsivesikud:32 g