juust (nt gouda või mozzarella) 60 g ~4 supilusikat riivitult
ketšup 20 g ~1 supilusikas
jääsalat 60 g ~pool taldrikut
paprika 60 g ~veerand paprikat
sibul 40 g ~veerand väikesest sibulast
oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
pitsamaitseaine (Santa Maria) näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:
1. Laota pool või natuke rohkem riivitud juustust ühtlaselt tortilla(de) põhjale ja küpseta põhja 200 kraadi juures 3-4 minutit.
2. Senikaua haki köögiviljad, jääsalat ja prae liha, maitsesta soolaga (kui kasutad juba küpsetatud liha, siis liha pole vaja praadidaja, võid ka köögiviljad tooreks jätta)
3. Võta pitsapõhi ahjust ja lase peale ketšup ning määri ühlaselt lusika abil, peale raputa pitsamaitseainet
4. Pane liha ja köögiviljad pitsapõhjale, raputa peale ülejäänud juust ning küpseta ahjus 2-3 minutit
5. Serveeri värske salatiga.