Koduleht » Retseptid » Peedisalat praega

Peedisalat praega

25

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • kartul 200 g ~1 rusikas
  • keedupeet 120 g ~pool taldrikut
  • majonees 25 g ~1,5 supilusikat
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • küüslauk või küüslaugupulber (Santa Maria) näpuotsaga
  • aroomisool (Santa Maria) näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Koori kartulid ja pane keema soolvette, kui soovid, et kartulid kiiremini valmiksid, siis lõika väikesmateks tükkideks.
2. Prae kana pannil oliivõlis, maitsesta aroomisoolaga, siis kui kana valmis on.
3. Riivi/viiluta/tükelda keedupeet ja sega majoneesiga, maitsesta soola ja küüslaugupulbriga/küüslauguga.
4. Serveeri peedisalat kartuli ja kanaga.
Kalorid:590
Rasvad:29 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:45 g