Koduleht » Retseptid » Peedisalat kana ja peekoniga

Peedisalat kana ja peekoniga

20

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 peopesa
  • peekon 40 g ~2 viilu
  • keedupeet 120 g ~pool taldrikut
  • porru 50 g ~½ varre
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • küüslauk 5 g ~1 väike küüs
  • petersell värske 5 g ~näpuotsaga
  • kookosõli 5 g ~1 teelusikat
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:

1. Kui peet on toores, siis tükelda see väikesteks tükkideks ja keeda keskmisel kuumusel pehmeks. Kui peet on juba keedetud, siis tükelda või riivi see vastavalt soovile.
2. Tükelda kanafilee, porru, kurk, porgand ja haki petersell ning küüslauk.
3. Pane pann tulele ja aja kuumaks. Prae pannil peekon, kanafilee ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Sega kurk, porru, porgand, peet, praetud kanafilee ja peekon salatiks kokku. Serveeri värskelt hakitud peterselliga.
Kalorid:400
Rasvad:18 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:18 g