Koduleht » Retseptid » Pannkoogitort

Pannkoogitort

15

Koostisosad:

  • muna 2 tk ~120 g
  • banaan 100 g ~1 keskmine
  • kaerajahu 20 g ~1 sl
  • või või pähkliõli 10 g ~1 tl
  • kaneel (Santa Maria) maitse järgi
  • sool näpuotsaga
  • avokaado 80 g ~1/2 viljast
  • kakao 10 g ~1 sl
  • mesi või vahtrasiirup 10 g ~2 tl
  • maapähklivõi 15 g ~1 sl
Valmistamine:1. Sega kausis muna, purustatud banaan, kaerajahu, kaneel (Santa Maria) ja sool; klopi ühtlaseks taignaks.
2. Kuumuta pann ja lisa veidi võid või pähkliõli, prae taignast väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
3. Valmista šokolaadikreem – püreesta avokaado, kakao ja mesi või vahtrasiirup ühtlaseks kreemiks.
4. Aseta kõige alumiseks kihiks pannkook, määri peale pähklivõi, siis šokolaadikreem ja korda kihte, kuni koostisosad on otsas.
5. Lase koogil seista külmkapis paar tundi; kata kile või pane õhukindlasse anumasse enne jahutamist.
Kalorid:465
Rasvad:27 g
Valgud:25 g
Süsivesikud:29 g