Koduleht » Retseptid » Pannkoogid hakklihaga

Pannkoogid hakklihaga

30

Koostisosad:

  • veiseliha hakkliha 120 g ~1 peopesa
  • bataat, küpsetatud 100 g ~1 rusikas
  • munad 2 tk (120 g) ~1 peopesa
  • kaerajahu 10 g ~1 kuhjaga teelusikas
  • sibul 40 g ~veerand väikesest sibulast
  • juust (nt gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult
  • hapukoor 30 g ~1,5 supilusikat
  • oliiviõli 8 g ~1 teelusikas
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:

VALMISTAMINE
1. prae pannil hakkliha ja hakitud sibul oliiviõliga, maitsesta soola ja musta pipraga (Santa Maria). kui liha on küps, tõsta segu kaussi.
2. valmista pannkoogitaigen: püreesta saumikseriga küpsetatud bataat, munad, kaerajahu ja ürdisool (Santa Maria).
3. kuumuta pannil veidi õli ja küpseta väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldseks.
4. tõsta igale pannkoogile hakkliha ja riivitud juust, voldi ristkülikuks ja soojenda korraks pannil, et juust sulaks.
5. tee kõrvale salat jääsalatist, tomatist ja kurgist.
6. serveeri pannkoogid salati ja hapukoorega.
Kalorid:550
Rasvad:30 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:32 g