Koduleht » Retseptid » Paneeritud juust

Paneeritud juust

15

Koostisosad:

  • juust 120 g ~6 väikest ampsutükki
  • muna 60 g ~1 suur muna
  • riisigaletid 40 g ~3 galetti
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • tomat 120 g ~1 keskmine
  • jääsalat 60 g ~1 peotäis
  • kookosõli 15 g ~1 teelusikas kuhjaga
  • oliiviõli 10 g ~1 teelusikas
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:1. Lõika juustust umbes paari ampsu suurused tükid. Klopi munad lahti ja purusta galetid köögikombainiga jahuks.
2. Kasta juust kõigepealt muna sisse ja siis galeti jahusse, korda seda ettevaatlikult 2-3 korda.(vajaduse korral kasuta rohkem/vähem galette)
3. Pane pann tulele ja aja suurem kogus kookosrasva kuumaks. Prae juust pannil.
4. Haki jääsalat, tomat ja kurk ning sega salatiks. Lisa oliiviõli ning maitsesta soola ja musta pipraga.
5. Serveeri paneeritud juust värske salatiga.
Kalorid:910
Rasvad:65 g
Valgud:43 g
Süsivesikud:38 g