Valmistamine:1. Lõika kana/liha 1-2 ampsu suurusteks tükkideks, lõika porgandist rattad/poolrattad ja sibulast suured kuubikud, lõika peekon ribadeks.
2. Prae kana kuumal pannil oliivõliga kuni tükid on kuldpruunid, maitsesta soolaga.
3. Lükka kana pisut kõrvale või tõsta pannilt ja prae peekonit 2 minutit, maitsesta cayennega, siis lisa porgand, sibul ja herned, maitsesta suituse paprika maitseainega ja soolaga, sega hoolikalt.
4. Pese riis külma veega ja lahusta puljongikuubik 200ml soojas vees.
5. Lisa riis, saffron ja puljong pannile ning vala juurde nii palju vett, et kõik oleks kerge veekihi all, siis pane kaas peale ja keeda tasasel tulel 15 minutit.
6. Kui riis on pehme, siis serveeri sidruniviiluga.