Koduleht » Retseptid » Õrn marineeritud lõhe pošeeritud munaga

Õrn marineeritud lõhe pošeeritud munaga

15

Koostisosad:

  • muna 1 tk (60 g) ~1 suur
  • vesi 500 ml ~2 klaasi
  • veiniäädikas 5 g ~1 teelusikatäis
  • rukola 40 g ~väike peotäis
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • lõhefilee 120 g ~1 peopesa
  • kodujuust 80 g ~3–4 supilusikat
  • sidrunikoor 5 g ~1 tl riivitud koort
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane vesi keema, millele lisa soola, pipart, natuke veiniäädikat (võib ka teha tavalise äädikaga).
2. Löö muna ettevaatlikult kohvitassi sisse.
3. Seejärel libista muna keevasse vette ja keeda 2-3min.
4. Pese rukola ja tomatid.
5. Lõhe (lõhe võib jätta suuremateks tükkideks) lõika suupärasteks tükkideks, lisa kodujuust, maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega.
Kalorid:355
Rasvad:21 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:6 g