Koduleht » Retseptid » Minipitsa

Minipitsa

20

Koostisosad:

  • galett (täistera või seemne) 2 tk (kokku 60 g) ~2 väikest
  • kanafilee 100 g ~2/3 peopesast
  • peekon 30 g ~1 viil
  • paprika 60 g ~veerand suuremast
  • seened (šampinjonid) 60 g ~4 tk
  • sibul 40 g ~¼ keskmist
  • riivjuust 40 g ~4 supilusikat
  • tomatipüree 40 g ~2 supilusikat
  • mesi 10 g ~2 teelusikat
  • sidrunimahl 10 g ~veerand sidrunit
  • pitsa maitseaine (Santa Maria) näpuotsaga
  • tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Sega kausis kokku tomatipüree, värskelt pressitud sidrunimahl, mesi, pitsa maitseaine, sool ja tšilli maitseaine. Lase segul seista 5 minutit.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks, samuti pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
3. Tükelda kanafilee ja peekon ning prae pannil, seejärel lase neil pisut jahtuda.
4. Tükelda paprika, seened ja sibul ning riivi juust.
5. Aseta galetid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Pane galettidele järjekorras pool juustu kogusest, maitsestatud tomatipüree, kana, peekon, köögiviljad ja teine pool juustust.
6. Küpseta ahjus grillrežiimil 3-5 minutit.
7. Serveeri minipitsa.
Kalorid:615
Rasvad:19 g
Valgud:44 g
Süsivesikud:67 g