galett (täistera või seemne) 2 tk (kokku 60 g) ~2 väikest
kanafilee 100 g ~2/3 peopesast
peekon 30 g ~1 viil
paprika 60 g ~veerand suuremast
seened (šampinjonid) 60 g ~4 tk
sibul 40 g ~¼ keskmist
riivjuust 40 g ~4 supilusikat
tomatipüree 40 g ~2 supilusikat
mesi 10 g ~2 teelusikat
sidrunimahl 10 g ~veerand sidrunit
pitsa maitseaine (Santa Maria) näpuotsaga
tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Sega kausis kokku tomatipüree, värskelt pressitud sidrunimahl, mesi, pitsa maitseaine, sool ja tšilli maitseaine. Lase segul seista 5 minutit.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks, samuti pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
3. Tükelda kanafilee ja peekon ning prae pannil, seejärel lase neil pisut jahtuda.
4. Tükelda paprika, seened ja sibul ning riivi juust.
5. Aseta galetid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Pane galettidele järjekorras pool juustu kogusest, maitsestatud tomatipüree, kana, peekon, köögiviljad ja teine pool juustust.
6. Küpseta ahjus grillrežiimil 3-5 minutit.
7. Serveeri minipitsa.