Koduleht » Retseptid » Lõhefilee pestoga

Lõhefilee pestoga

20

Koostisosad:

  • lõhe 170 g ~1 suur peopesa
  • mascarpone 80 g ~4 supilusikat
  • petersell 5 g ~väike näputäis
  • murulauk 5 g ~väike näputäis
  • porgand 70 g ~1 väike
  • kurk 100 g ~pool kurki
  • idandid 40 g ~1 peotäis
  • sidrunimahl 10 g ~veerand sidrunit
  • must pipar (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane ahi 180 kraadi juurde soojenema.
2. Lõika pikuti lõhefileesse tasku.
3. Sega omavahel blenderit või saumikserit kasutades mascarpone juust, petersell, murulauk, sool ja must pipar. Saad helerohelise kreemise segu.
4. Täida filee tasku kreemise pestoga ja pane siis ahju umbes 8 minutiks küpsema.
5. Samaaegselt haki porgand ja värske kurk ning sega koos idanditega salatiks.
6. Ahjust tulnud lõhele pigista värsket sidrunimahla ja serveeri salatiga.
Kalorid:665
Rasvad:55 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:6 g