Valmistamine:1. Pese ja vajadusel leota riis, seejärel keeda soolaga maitsestatud vees umbes 15 minutit, kuni riis on pehme. Kurna ja jäta ootele.
2. Samal ajal puhasta lõhefilee nahast ja luudest ning lõika tükkideks.
3. Kuumuta pannil kookosrasv ning praadida lõhetükke paar minutit, kuni need on kergelt kuldsed.
4. Lisa viilutatud või sektoriteks lõigatud köögiviljad: porgand, porru, suvikõrvits ja paprika.
5. Maitsesta soolaga ning küpseta, kuni lõhe ja köögiviljad on saavutanud soovitud küpsusastme (köögiviljad võiksid jääda kergelt krõmpsud).
6. Valmista kaste: sega väikeses kausis mesi, sojakaste ja tšillimaitseaine ühtlaseks kastmeks.
7. Serveeri wokiroog keedetud riisiga, nirista peale sojakaste või serveeri see kõrvale.