Koduleht » Retseptid » Lõhe-ploomivardad

Lõhe-ploomivardad

25

Koostisosad:

  • lõhefilee 140 g ~1 portsjon
  • paprika 80 g ️ ~1/2 keskmist
  • ploom 80 g ~2 väikest
  • riis, keedetud 160 g ~1 klaas keedetult
  • spinat 50 g ~1 peotäis
  • oliiviõli 10 g ~1 tl
  • koriander 10 g ~1 sl
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • sool maitse järgi
Valmistamine:1. Pese ja keeda riisi umbes 12-14 minutit.
2. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
3. Haki koriander, sega see värskelt pressitud laimimahla, õli ja soolaga marinaadiks.
4. Lõika lõhest, ploomist ja paprikast umbes ampsu suurused tükid ning lükka need siis vaheldumisi puidust grillvardasse.
5. Aseta vardad ahjuplaadile ja niisuta vardaid väikese osa marinaadiga (ülejäänud marinaad jäta kastmeks). Küpseta vardaid ahjus umbes 10 minutit.
6. Serveri grillvardad riisi ja värske spinatiga.
Kalorid:555
Rasvad:24 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:53 g