Koduleht » Retseptid » Lõhe lillkapsariisiga

Lõhe lillkapsariisiga

20

Koostisosad:

  • lõhe 180 g ~1 filee
  • lillkapsas 200 g ~3–4 suuremat õisikut (riivitud „riisiks“)
  • spinat 50 g ~1 peotäis
  • mesi 15 g ~1 supilusikas
  • kookosõli 10 g ~1 supilusikas
  • sojakaste 20 g ~1 supilusikas
  • seesamiseemned 5 g ⚪ ~1 teelusikas
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tõsta lõhe ahju ja küpseta 8-12 minutit endale sobiva küpsusastmeni.
3. Senikaua lõika lillkapsas väikesteks tükkideks ja purusta köögikombainis või riivi riiviga.
4. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
5. Prae pannil purustatud lillkapsast keskmisel kuumusel umbes 4-5 minutit ning maitsesta seejärel ürdisoolaga.
6. Sega mesi, soja ja seesamiseemned.
7. Serveeri lõhe lillkapsariisi, värske beebispinati ja magusa sojakastmega.
Kalorid:505
Rasvad:27 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:24 g