Koduleht » Retseptid » Lõhe laimipipraga

Lõhe laimipipraga

25

Koostisosad:

  • lõhefilee 150 g ~1 portsjon
  • riis, keedetud 160 g ~1 klaas keedetult
  • suvikõrvits 80 g ~1/2 keskmist
  • paprika 80 g ️ ~1/2 keskmist
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • kirsstomatid 80 g ~6–7 tk
  • kookosrasv 10 g ~1 tl
  • laimipipar (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • sool maitse järgi
Valmistamine:1. Pese ja pane keema riis, maitsesta vesi soolaga.
2. Küpseta lõhefilee ahjus 200 kraadi juures 12-15 minutit.
3. Lõika sibulast ja suvikõrvitsast rattad ning paprikast ribad.
4. Prae hakitud sibul kookosrasvas 2 minutit, siis lisa suvikõrvits, paprika ja terved kirsstomatid, maitsesta soola ja pipraga.
5. Kui võtad lõhe ahjust välja, siis maitsesta laimipipraga.
6. Kurna riis ja serveeri taimedega ning lõhega.
Kalorid:555
Rasvad:24 g
Valgud:34 g
Süsivesikud:51 g