Koduleht » Retseptid » Linnuliha šašlõkk

Linnuliha šašlõkk

20

Koostisosad:

  • kanafilee või kintsuliha 180 g ~1 peopesa
  • sibul 40 g ~veerand väikesest
  • vesi 50 ml ~3 supilusikat
  • äädikas 15 g ~1 supilusikas
  • suhkur 5 g ~1 teelusikas
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
  • SALAT
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • hapukoor 40 g ~2 supilusikat
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • rukkileib 60 g ~1 viil
Valmistamine:1. Valmista marinaad: haki sibul ja sega see vee, äädika, suhkru, soola ja musta pipraga. Lisa kanaliha ja lase vähemalt 1 tund seista – mida kauem, seda maitsekam tulemus.
2. Haki jääsalat, tomat ja kurk. Sega hapukoorega ning maitsesta soolaga.
3. Serveeri šašlõkk värske salati ja leivaga.
Kalorid:560
Rasvad:16 g
Valgud:46 g
Süsivesikud:42 g