punased või rohelised läätsed, keedetud 180 g ~1 klaas keedetult
porru 60 g ~10 cm jupp
paprika 80 g ️ ~1/2 keskmist
kookosrasv 10 g ~1 tl
vahukoor 50 g ~3 sl
vesi 100–150 ml ~1/2 klaasi
sool maitse järgi
must pipar (Santa Maria) maitse järgi
ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:
1. Keeda läätsed vastavalt pakendi juhisele soolaga maitsestatud vees.
2. Samal ajal tükelda kanafilee, porru ja paprika.
3. Kuumuta pannil kookosrasv ning praadida kana, porru ja paprika keskmisel kuumusel 4–5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Kui läätsed on valmis, tõsta kõik koostisosad potti. Lisa umbes 100–150 ml vett ja vahukoor.
5. Kuumuta keemiseni, maitsesta ürdisoolaga ja serveeri.