krevetid (keedetud või küpsetatud) 100 g ~1 peotäis
toorjuust 40 g ~2 supilusikat
rukkileib 60 g ~1 viil
jääsalat 60 g ~pool taldrikut
tomat 80 g ~1 väike
kurk 80 g ~pool kurki
maitseroheline (nt till, petersell) 5 g näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Prae või keeda muna 7 minutit, nii et munakollane jääks kergelt vedel.
2. Kurna keedetud või küpsetatud krevetid, soovi korral lõika väiksemaks. Haki maitseroheline ja sega krevetid toorjuustuga.
3. Haki jääsalat, viiluta tomat ja kurk ning tõsta taldrikule salatipõhi.
4. Soovi korral rösti leib, määri peale toorjuustu–kreveti segu, tõsta salatipadja peale. Aseta muna otsa, tee munakollasesse sisselõige ja serveeri.