juust (nt gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult **või** peekon 40 g ~1 peotäis **või** suitsukala 60 g ~pool peopesa
maitseroheline (nt till, petersell) 5 g näpuotsaga
sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:
1. Pane ahi sooja 180 kraadi peale ringlev õhk režiimile, NB! mitte panna grillrežiimile!
2. Klopi lahti munad ja sega vahukoore, maitseainete ja maitserohelisega
3. Tee ahjuvormi ääred kokku võiga ja siis vala segu vormi ning küpseta ahjus 10-12 minutit
4. Kui valid lisandiks juustu, siis võid selle omeltile panna 8-9 minuti ajal ja siis edasi küpsetada 2-3minutit, kui peekon, siis prae see eraldi läbi, kalaga sama, kui juba pole valmiskujul
5. NB! Võid ka pannil seda omletti valmistada, aga väikesel kuumusel ja koguaeg segades