porgand 80 g ~1 keskmine (pool kotleti sisse, pool salatisse)
kartul 180 g ~1 rusikas
kapsas 100 g ~pool taldrikut
kodujuust 60 g ~3 supilusikat
hapukoor 30 g ~1,5 supilusikat
tomatipüree 20 g ~1 supilusikat
sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
ürdisool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Sega veisehakkliha hulka maitseained (sool, pipar), peeneks hakitud sibul ja pool riivitud porgandist.
2. Vormista segust kotlett.
3. Kuumuta pann ilma rasvaineta ja prae kotletti ühelt poolt umbes 4 minutit.
4. Pööra kotlett ümber ja prae, kuni liha on saavutanud soovitud küpsusastme.
5. Samal ajal koori ja tükelda kartulid kuubikuteks või viiludeks.
6. Keeda kartul soolaga maitsestatud keevas vees umbes 8 minutit, kuni pehme.
7. Haki värske kapsas ja riivi ülejäänud porgand.
8. Sega kapsas ja porgand kodujuustuga, maitsesta soovi korral soola või ürdisoolaga.
9. Serveeri kotlett keedukartuli, kodujuustu-kapsasalati, hapukoore ja tomatipüreega.