Koduleht » Retseptid » Kotlet kitsejuustu ja magusa avokaado püreega

Kotlet kitsejuustu ja magusa avokaado püreega

20

Koostisosad:

  • hakkliha 130 g ~1 portsjon
  • kitsejuust 40 g ~2 viilu
  • tomat 100 g ~1 väike
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • koriander, kuivatatud (Santa Maria) maitse järgi
  • AVOKAADOPÜREE
  • avokaado 80 g ~1/2 keskmist
  • mesi 5 g ~1 tl
  • sidrunimahl 10 g ~2 tl
  • sool näpuotsaga
Valmistamine:1. Maitsesta hakkliha soola, pipra ja kuivatatud koriandriga ning sõtku siis korralikult läbi. Tee hakklihast üks suur lapik kotlett.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks. Prae kotletti pannil mõlemalt poolt 3-4minutit.
3. Pane ahi grillrežiimil 220 kraadi juurde soojenema.
4. Tõsta kotlett ahjuplaadile ja laota peale kitsejuustu viilud. Tõsta siis kotlett ahju ja küpseta kuni kitsejuust on pealt kuldpruun.
5. Senikaua viiluta tomat ning puhasta ja püreesta kahvliga avokaado. Sega püreesse maitse järgi mett, sidrunimahla ja soola.
6. Serveeri kotlett avokaado püree ja värske tomatiga.
Kalorid:465
Rasvad:30 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:14 g