pähklid (nt kreeka või india pähklid) 15 g ~1 supilusikas
oliiviõli (soovi korral, lisamiseks) 5 g ~1 teelusikas
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
muskaatpähkel või kaneel (Santa Maria, valikuline) näpuotsaga
Valmistamine:1. Koori ja tükelda kõrvits väikesteks kuubikuteks. Pane need potti kanapuljongiga ja keeda 15–20 minutit, kuni kõrvits on täiesti pehme.
2. Lisa toorjuust ja püreesta saumikseriga siidiseks. Maitsesta soola ja musta pipraga, soovi korral lisa veidi muskaatpähklit või kaneeli.
3. Rösti pähklid kas ahjus 180 °C juures 7–10 minutit või kuival pannil 4–5 minutit. Lase veidi jahtuda.
4. Soojenda püreesupp, vala kaussi ja puista peale röstitud pähklid.