maitseroheline (nt till, petersell) 5 g näpuotsaga
muna 1 tk (60 g) ~pool peopesa
juust (nt gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult
sink 40 g ~pool peopesa
rukkileib või sepik 60 g ~2 viilu
ketšup 15 g ~1 supilusikas
majonees 15 g ~1 supilusikas
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Viiluta kapsas ja mugulsobul väga peeneks, riivi porgand ja haki maitseroheline, sega koos munaga, maitsesta soola ja pipraga ning prae pannil nagu omletti.
2. Viiluta/riivi juust, ja viiluta sink.
3. Rösti sepik/leib rösteris, pannil või ahjus.
4. Tee muna-juurviljasegu pannil leiva viilu suurusteks tükkideks.
5. Määri sepikule/leivale ketšupit ja majoneesi ning pane kõik komponendid kahe viilu vahele ning serveeri.