soolakurk või värske kurk 60 g ~pool väiksemat kurki
majonees 25 g ~1,5 supilusikat
oliiviõli 5 g ~1 teelusikas
koriander (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
küüslauk (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:
1. Koori ja keeda kartulid soolvees.
2. Senikaua kurna oad ja prae pannil, maitsesta koriandri, küüslaugu, soolaga ja vajuta ube pisut laiaks pannilabidaga, sega põhjalikult.
3. Riivi või viiluta keedupeet ja sega majoneesi ning soolaga.
4. Viiluta kurk(soovitan värsket soolakurki).
5. Eemalda avokaado koor ja kivi ning viiluta ta.
6. Pane kartulid kaussi, siis lisa oad, siis peet, siis avokaado, siis (värske soola)kurk ja siis söö…head isu 🙂