Koduleht » Retseptid » Keedupeet juustu ja peekoniga

Keedupeet juustu ja peekoniga

15

Koostisosad:

  • keedupeet 150 g ~pool taldrikut
  • juust (soovi korral laktoosivaba) 50 g ~3–4 supilusikat
  • peekon 50 g ~2 viilu
  • riisigalett 40 g ~1–2 galetti
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:

1. Riivi keedupeet ja juust (soovi korral kasuta laktoosivaba juustu).
2. Lisa sool ja sega peet ning juust omavahel kokku.
3. Tükelda peekon ja prae pannil, kuni see muutub krõbedaks.
4. Lase peekonil jahtuda ning sega seejärel peedi-juustuseguga.
5. Tõsta valmis segu riisigaletile ja serveeri kohe.
Kalorid:570
Rasvad:30 g
Valgud:25 g
Süsivesikud:51 g