hakkliha (veis või seguhakkliha) 140 g ~1 portsjon
kartul 200 g ~3 keskmist
kookosrasv 10 g ~1 tl
küüslauk 5 g ~1 väike küüs
tšilli (Santa Maria) ️ maitse järgi
koriander maitse järgi
spinat 50 g ~1 peotäis
sool maitse järgi
must pipar (Santa Maria) maitse järgi
ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Koori kartulid, lõika need siis umbes 1 cm paksusteks viiludeks ning pane 15 minutiks keema.
2. Samaaegselt maitsesta hakkliha soola ja pipraga ning sega liha põhjalikult läbi. Veereta hakklihamassist väikesed kotletid.
3. Pane pann tulele ja aja kuumaks.
4. Prae kotlette keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 3-4 minutit või kuni nad on küpsenud. Seejärel keera kuumus maha ja tõsta pann tulelt ära.
5. Haki küüslauk ja tšilli.
6. Lisa kotlettidele koriander, hakitud küüslauk ja tšilli ning sega ettevaatlikult. Jäta kõik pannile seisma, et maisted saaksid imenduda.
7. Kurna kartulid ja tambi pudrunuiaga ühtlaseks massiks. Lisa ürdisool ja kookosrasv ning klopi siis kartulipüree vispli või saumikseriga õhuliseks.
8. Serveeri kartulipüree kotlettide ja värske spinatiga.