Koduleht » Retseptid » Kartulipuder ja juurvilja-maksakaste

Kartulipuder ja juurvilja-maksakaste

30

Koostisosad:

  • veisemaks 120 g ~1 portsjon
  • kartul 250 g ~3 keskmist
  • porgand 60 g ~1 väike
  • paprika 50 g ️ ~1/2 keskmist
  • vahukoor 50 ml ~1/4 klaasi
  • kookosrasv 10 g ~2 tl
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Koori ja tükelda kartulid väikesteks tükkideks ning pane keema.
2. Samaaegselt tükelda juurviljad ja maks, prae maks pannil kookosrasvaga.
3. Kui maks on valmis, siis lisa juurviljad ja pool retseptis ette nähtud vahukoorest, kuumuta 1 minut ja tõsta pann tulelt.
4. Purusta keedetud kartulid ja lisa teine pool vahuoorest ning ürdisool, sega hoolikalt.
5. Serveeri kartulipüree juurvilja-maksakastmega.
Kalorid:545
Rasvad:26 g
Valgud:30 g
Süsivesikud:48 g