Koduleht » Retseptid » Karrikana võileib

Karrikana võileib

15

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • rukkileib 60 g ~1 viil
  • toorjuust 50 g ~2 supilusikat
  • karri maitseaine (Santa Maria) ~½ teelusikat
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • rasvaine (nt oliiviõli või või) 6 g ~1 teelusikas
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Lõika kanaliha tükkideks ja prae pannil rasvaines kuldpruuniks, maitsesta soolaga. Tõsta valmis kana taldrikule ja lase jahtuda.
2. Viiluta kurk ja tomat ning haki jääsalat.
3. Soovi korral rösti leib.
4. Sega toorjuust karri-maitseainega ühtlaseks kastmeks.
5. Sega jahtunud kanatükid karrikastmega, tõsta segu leivaviiludele ja serveeri värske salatiga.
Kalorid:560
Rasvad:26 g
Valgud:46 g
Süsivesikud:32 g