Koduleht » Retseptid » Kanaroog baklažaaniga

Kanaroog baklažaaniga

25

Koostisosad:

  • kana 180 g ~1 kints
  • sibul 40 g ~¼ tk
  • roheline sibul 10 g ~1 sl hakitult
  • porgand 80 g ~1 väike
  • kurk 120 g ~½ tk
  • tomatipüree 30 g ~2 sl
  • kapsas 120 g ~2 peotäit ribastatult
  • kookosõli 10 g ~1 sl
  • Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1.Prae tükeldatud kanakints kookosrasvas poolküpseks ja maitsesta soola ning pipraga. 2.Lisa pannile tükeldatud baklažaan ja jätka praadimist kuni kana on küps. 3.Tükelda kapsas, kurk ja porgand salatiks. 4.Lisa värskele salatile tomatipüree, kreekapähkliõli, hakitud roheline sibul ja maitsesta maitseainetega.
Kalorid:400
Rasvad:20 g
Valgud:37 g
Süsivesikud:15 g