Koduleht » Retseptid » Kanafilee mangodipiga

Kanafilee mangodipiga

15

Koostisosad:

  • kana 220 g ~1 väga suur peopesa
  • kookosõli 15 g ~1 teelusikas kuhjaga
  • mango 200 g ~1 väike mango
  • laimimahl 10 g ~veerand laimi
  • münt 3 g ~väike näputäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • must pipar (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
2. Lõika kanafilee õhukesteks viiludeks ja prae pannil kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Puhasta küps mango ja püreesta kahvliga. Maitsesta värskelt pressitud laimimahla ja hakitud mündiga.
4. Serveeri soe kana mangodipiga.
Kalorid:500
Rasvad:17 g
Valgud:50 g
Süsivesikud:35 g