Koduleht » Retseptid » Kana-trühvlitasku kartulipüreega

Kana-trühvlitasku kartulipüreega

35

Koostisosad:

  • veiseliha (šnitsliks või rulliks sobiv tükk) 140 g ~1 peopesa
  • kartul 200 g ~1 rusikas
  • kohvikoor 40 g ~2 supilusikat
  • juust (nt gouda) 25 g ~2 supilusikat riivitult
  • trühvlikreem 5 g ~1 teelusikatäis
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • ürdisegu (Santa Maria) näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Koori kartulid, lõika väikesteks tükkideks ja pane keema soolvette- keeda kuni pehmed, siis sega tugevalt kohvikoore ja ürdiaiaseguga püreeks.
2. Senikaua vasarda liha õhukeseks ja ole ettevaatlik, et liha ära ei lõhu!
3. Pane juust ja trühvlikreem vasardatud liha keskele ja keera tihedalt rulli.
4. Prae liharull pannil iga külje pealt kuni valmis või küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
5. Haki salatimaterjal ja serveeri kartulipüree ja liharulliga.
Kalorid:520
Rasvad:24 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:38 g