Koduleht » Retseptid » Kana Tikka Masala

Kana Tikka Masala

25

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 filee
  • riis, keedetud 180 g ~1 portsjon
  • kookosrasv 10 g ~1 tl
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • tomat 100 g ~1 väike
  • vahukoor 30 g ~2 sl
  • vesi u 50 g (panni põhja katmiseks)
  • Tikka Masala maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • koriander värske, maitse järgi
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • sool maitse järgi
Valmistamine:1. Pese riis ja keeda soolvees 12-14 minutit.
2. Senikaua lõika kana kuubikuteks ja prae pannil kookosrasvas 5 minutit.
3. Senikaua tükelda sibul ja tomat suurteks tükkideks ja lisa kana juurde pannile praadima 3-4 minutiks.
4. Lisa pannile vett nii palju, et seda oleks panni põhjas umbes 1cm, siis lisa Tikka Masala maitseaine ning vahukoor, sega ja kuumuta edasi tasasel tulel 5 minutit.
5. Kurna riis ja serveeri Tikka Masalaga, raputa peale värsket koriandrit ja pigista värsket laimimahla
Kalorid:610
Rasvad:30 g
Valgud:33 g
Süsivesikud:50 g