Koduleht » Retseptid » Kana tatraga

Kana tatraga

20

Koostisosad:

  • kana 150 g ~1 peopesa
  • tatar (keedetud) 230 g ~1 suur kauss
  • sibul 50 g ~pool väiksemat
  • tomat 120 g ~1 keskmine
  • paprika 80 g ️ ~pool paprika
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikas
  • tšilli (Santa Maria) maitse järgi ️ ~näpuotsatäis
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Loputa tatart külmas vees ning seejärel keeda umbes 12-14 minutit.
2. Lõika kanafilee tükkideks, haki sibul, paprika ja tšillipipar ning lõika tomatid pooleks.
3. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
4. Pruunista kana tükke mõni minut kuumal pannil. Seejärel lisa pannile sibul, paprika, tšillipipar ning maitsesta soola, pipra ja tšilli maitseainega. Kuumuta veel mõned minutid, et maitsed seguneksid ja kana oleks täielikult läbi küpsenud.
5. Serveeri kana keedetud tatra ja tomatitega.
Kalorid:525
Rasvad:14 g
Valgud:44 g
Süsivesikud:55 g