Koduleht » Retseptid » Kana-seenepallid ahjukartuliga

Kana-seenepallid ahjukartuliga

30

Koostisosad:

  • kanahakkliha 160 g ~1 suur peotäis
  • muna 30 g ~½ muna (pallide sidumiseks)
  • kartul 180 g ~1 suur
  • seened 120 g ~1 peotäis
  • kookosõli 8 g ~¾ teelusikat
  • kurk 80 g ~⅓ kurki
  • tomat 100 g ~1 väike
  • roheline sibul 10 g ~väike peotäis
  • hapukoor 35 g ~2 supilusikat
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • must pipar (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tükelda seened ja sega kanahakklihaga, maitsesta soola ja pipraga. Tee segust muna suurused pallid. Koori kartul ja viiluta õhukesteks sektoriteks.
3. Määri küpsetusvormi põhi kookosrasvaga ja pane pallid ja kartul vormi. Küpseta ahjus umbes 20 minutit või kuni kartul ja kanapallid on valmis.
4. Tükelda kurk, tomat ja roheline sibul ning sega hapukoorega salatiks, maitsesta soolaga.
5. Serveeri kanapallid ja ahjukartul köögivilja salatiga.
Kalorid:490
Rasvad:22 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:37 g