chilli explosion (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:
1. Lõika kanafilee väikesteks kuubikuteks (umbes 1 × 1 × 1 cm suurused).
2. Klopi munad lahti ja maitsesta kergelt soolaga.
3. Jahvata maisigalettidest pulber (näiteks köögikombainis või kilekotis taignarulliga purustades).
4. Sega maisigaletipulber kookoshelvestega, maitsesta segule Santa Maria Chilli Explosion’i maitseaine.
5. Kasta kanakuubikud kõigepealt klopitud munasse, seejärel paneeri maisi-kookose segus.
6. Korda paneerimist 2–3 korda, et saaksid eriti krõbeda katte.
7. Aseta kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja piserda või määri peale rohkelt kookosrasva või küpsetamiseks sobivat oliiviõli.
8. Küpseta 200 kraadi juures 10–15 minutit, kuni kana on läbi küpsenud ja pealt kuldpruun.