pruun riis, keetmata 70 g ~pool klaasi (keedetult u 180 g)
juust (30%) 40 g ~2 viilu
mozzarella 30 g ~paar viilu
kookosõli 10 g ~1 teelusikat
rohelised oad 120 g ~peotäis
sool (Santa Maria) maitse järgi
must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Pese pruun riis, pane pott veega keema ja keeda riisi 30 minutit. Seejärel kurna, eemalda pott kuumuselt ja pane riis potti tagasi.
Pane kaas peale ja lase riisil 10 minutit seista.
2. Samaaegselt tükelda juustud ja pane ahi 220 kraadi juurde soojenema. Pane ka pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Prae kanafilee kookosõlis, kuni värv on pealt kuldne. Ära küpseta fileed täielikult läbi.
4. Tõsta praetud kanafilee ahjuvormi ja aseta tükeldatud juustud fileele. Küpseta kanafileed ahjus umbes 10 minutit ahjus edasi
kuni kana on täiesti küpsenud.
5. Auruta või keeda rohelised oad ja maitsesta maitseainetega.
6. Serveeri kanafilee koos ubade ja riisiga.