Koduleht » Retseptid » Kana kahe juustuga

Kana kahe juustuga

40

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • pruun riis, keetmata 70 g ~pool klaasi (keedetult u 180 g)
  • juust (30%) 40 g ~2 viilu
  • mozzarella 30 g ~paar viilu
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikat
  • rohelised oad 120 g ~peotäis
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Pese pruun riis, pane pott veega keema ja keeda riisi 30 minutit. Seejärel kurna, eemalda pott kuumuselt ja pane riis potti tagasi.
Pane kaas peale ja lase riisil 10 minutit seista.
2. Samaaegselt tükelda juustud ja pane ahi 220 kraadi juurde soojenema. Pane ka pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Prae kanafilee kookosõlis, kuni värv on pealt kuldne. Ära küpseta fileed täielikult läbi.
4. Tõsta praetud kanafilee ahjuvormi ja aseta tükeldatud juustud fileele. Küpseta kanafileed ahjus umbes 10 minutit ahjus edasi
kuni kana on täiesti küpsenud.
5. Auruta või keeda rohelised oad ja maitsesta maitseainetega.
6. Serveeri kanafilee koos ubade ja riisiga.
Kalorid:760
Rasvad:32 g
Valgud:58 g
Süsivesikud:62 g