Koduleht » Retseptid » Kala-tacod

Kala-tacod

25

Koostisosad:

  • kala 160 g ~1 peopesa
  • riisigaletid 20 g ~2 tk
  • juust (30%) 30 g ~2 sl riivitult
  • kurk 80 g ~⅓ kurki
  • jääsalat 60 g ~1 peotäis
  • koriander 5 g ~väike peotäis
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • kookosõli 5 g ~1 tl
  • Meresool (Santa Maria) maitse järgi
  • Must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:

1. Pane ahi sooja 180 kraadi peale.
2. Pane pann tulele ja aja kookosrav kuumaks.
3. Tükelda kala ja tõsta pannile praadima. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta siis pann pliidilt maha.
4. Riivi juust ja laota maisigaletidele. Tõsta galetid ahju ja küpseta neid, kuni juust on sulanud.
5. Lõika jääsalat ja kurk õhukesteks ribadeks, haki koriander ning sega kõik salatiks kokku. Maitsesta värskelt pressitud laimimahla, soola ja pipraga.
6. Aseta kalatükid galetile ja serveeri salatiga.
Kalorid:485
Rasvad:13 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:58 g