Koduleht » Retseptid » Kaerahelbepuder peekonisalatiga

Kaerahelbepuder peekonisalatiga

20

Koostisosad:

  • kaerahelbed 60 g ~½ tassitäit
  • vesi 150 ml ~⅔ klaasi
  • vahukoor 30 g ~2 supilusikat
  • peekon 50 g ~2 viilu
  • kurk 60 g ~pool väiksemat kurki
  • tomat 60 g ~1 väike
  • paprika 60 g ~veerand suuremast
  • spinat 20 g ~väike peotäis
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Sega potis vesi ja vahukoor ning kuumuta keemiseni.
2. Lisa kaerahelbed ja hauta tasasel tulel 10–15 minutit, kuni puder on valmis.
3. Maitsesta puder soolaga.
4. Samal ajal tükelda peekon ja prae see pannil krõbedaks.
5. Haki köögiviljad (nt kurk, tomat, paprika või spinat).
6. Sega praetud peekon ja hakitud köögiviljad omavahel kokku, vajadusel maitsesta soolaga.
7. Serveeri soe kaerahelbepuder peekoni-köögiviljasalatiga.
Kalorid:545
Rasvad:34 g
Valgud:16 g
Süsivesikud:43 g