1. Haki sibul ja lõika juust tükkideks.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Prae sibulat kuumas õlis kuni see muutub klaasjaks. Lisa pannile spinat ning kuumuta kuni see muutub pehmeks.
4. Tõsta sibula ja spinati segu jahtuma ning lisa siis juust ja maitseained.
5. Lõika kanafileesse sügav ava ja täida filee juustuse spinatiseguga. Patsuta kanafilee köögipaberiga kuivaks ning maitsesta soola ja pipraga.
6. Klopi munad kausis lahti ning tõsta paar supilusikatäit kookosjahu suurele taldrikule.
7. Pane ahi 180 kraadi peale soenema. Pane ka pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
8. Kasta täidetud kanafilee kõigepealt kookosjahusse, seejärel kasta jahune filee klopitud munasegusse ja peale seda uuesti kergelt jahusse.
Lõpuks tõsta paneeritud kanafilee kuumale pannile.
9. Pruunista fileed mõlemalt poolt ning tõsta siis ahjuvormi. Küpseta praetud fileesid ahjus edasi umbes 15-20 minutit (olenevalt kanafilee paksusest).
10. Tükelda kurk, porgand ja jääsalat ning sega salatiks kokku. Serveeri kanafileed koos salatiga.