Koduleht » Retseptid » Jõulu vrapp

Jõulu vrapp

15

Koostisosad:

  • verivorst 100 g ~1 peopesa
  • tortilla (nisujahust) 1 tk (60 g) ~1 keskmine
  • praekapsas 150 g ~pool taldrikut
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • ketšup 20 g ~1 supilusikas
  • oliiviõli 8 g ~1 teelusikas
  • sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:

1. Küpseta tortillad, aga mitte liiga palju, sest siis ei saa neid keerata kuna murdub katki ja oled siis kurb 🙁
2. Lõika verivorst pooleks või kasuta peenikesi vorste ja prae pannil, prae ka pannil praekapsas, sest nii saab kiiremini 🙂
3. Senikaua lõika porgandist peened ribad ja kui oled vorsti/kapsa pannilt eemaldanud, siis prae 1 minut porgandiribasid oliivõlis.
4. Pane kõik koostisosad tortilla keskele ja lase peale ketšup…hinga sisse ja hakka ettevaatlikult rullima, sa saad hakkama- ma usun sinusse! 😀
Kalorid:460
Rasvad:22 g
Valgud:18 g
Süsivesikud:48 g