Koduleht » Retseptid » Hommiku gnocci

Hommiku gnocci

20

Koostisosad:

  • gnocci (toores) 180 g ~1,5 peotäit
  • peekon 50 g ~pool peopesa
  • või alternatiivina punased oad (kurnatud) 100 g ~1 peotäis
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • muna 1 tk (60 g) ~pool peopesa
  • juust (nt parmesan või gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult
  • maitseroheline (nt petersell, till) 5 g näpuotsaga
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane vesi keema ja lisa pisut soola, siis pane gnocci keema, kui gnocci on valmis, siis ta tõuseb poti põhjast ülesse(3-5 min)
2. Tükelda ja prae peekon, kui peekonist tuleb rohkem, kui 1 sl rasva, siis eemalda üleliigne. Kui asendad peekoni ubadega, siis lisa praadimiseks 1-2sl oliiviõli.
3. Nüüd peaks gnocci valmis olema, kurna ja lase veel korralikult ära nõrguda, siis lisa gnocci pannile ja prae kuni kuldpuun.
4. Senikaua riivi juust, haki maitseroheline, tükelda jääsalat, tomat ja kurk.
5. Eemalda gnocci pannilt taldrikule, raputa peale juust ja maitseroheline.
6. Prae pannil muna, kui see valmis, siis serveeri gnocci peal.
Kalorid:660
Rasvad:34 g
Valgud:20 g
Süsivesikud:68 g