Koduleht » Retseptid » Heeringas kartuli ja hapukoorega

Heeringas kartuli ja hapukoorega

20

Koostisosad:

  • heeringafilee õlis 80 g ~1 filee
  • kartul 200 g ~3 keskmist
  • hapukoor 30 g ~1 sl
  • sibul 50 g ~1/2 keskmist
  • tomat 100 g ~1 väike
  • kurk 100 g ~1/3 keskmist
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Koori kartulid, lõika kahe ampsu suurusteks tükkideks ja pane soolvette keema.
2. Senikaua viiluta kurk ja tomat ning lõika sibulast õhukesed rattad.
3. Soovi korral lõika heeringafilee väiksemateks tükkideks
4. Kurna kartulid ja pane taldrikule koos heeringafileega, mille peale pigista hapukoor ning sibularattad.
5. Serveeri tomati ja kurgi salatiga.
Kalorid:470
Rasvad:29 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:19 g