Koduleht » Retseptid » Hakklihapada kaalikaga

Hakklihapada kaalikaga

45

Koostisosad:

  • veisehakkliha (10% rasva) 150 g ~1 peopesa
  • kaalikas 150 g ~pool väiksemat
  • porgand 120 g ~1 suur
  • sibul 70 g ~pool keskmist
  • vesi (keetmiseks) nii palju, et katab segu
  • värske petersell peotäis
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Koori kaalikas ja porgand ning lõika siis kuubikuteks. Haki sibul ja värske petersell.
2. Pane pott tulele ja prae poti põhjas hakkliha ja peeneks hakitud sibul kergelt ilma rasvaineta läbi. Seejärel lisa kaalika- ja porgandikuubikud ning kuumuta pidevalt segades umbes 5 minutit. Kalla potti vesi (piisavalt, et kataks köögivilja ja hakkliha segu) ning lase umbes 30-40 minutit madalal kuumusel haududa.
3. Maitsesta toit soola ja musta pipraga ning puista peale peterselli.
Kalorid:365
Rasvad:15 g
Valgud:34 g
Süsivesikud:22 g