Koduleht » Retseptid » Hakklihapada

Hakklihapada

25

Koostisosad:

  • veiseliha hakkliha 140 g ~1 peopesa
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • šampinjonid 80 g ~4–5 tk
  • paprika 80 g ~veerand suuremast
  • suvikõrvits 80 g ~veerand viljast
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • tomatipüree 60 g ~4 supilusikat
  • küüslauk 5 g ~1 väike küüs
  • petersell värske 5 g ~näpuotsaga
  • oliiviõli 5 g ~1 teelusikat
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:

1. Kuumuta pott ja prae hakkliha poti põhjas mõned minutid, kuni see hakkab värvi muutma.
2. Lisa juurde hakitud sibul, seened, paprika, suvikõrvits ja porgand.
3. Küpseta segades, kuni liha on pruunistunud ja köögiviljad muutunud pehmeks (umbes 10–12 minutit).
4. Lisa potti tomatipüree, peeneks hakitud küüslauk, sool ja must pipar.
5. Kuumuta veel paar minutit, kuni kõik maitsed on segunenud ja kaste veidi paksenenud.
6. Serveeri roog hakitud värske peterselliga.
Kalorid:430
Rasvad:26 g
Valgud:30 g
Süsivesikud:19 g