Koduleht » Retseptid » Hakkliha tatraga

Hakkliha tatraga

15

Koostisosad:

  • veiseliha hakkliha 140 g ~1 peopesa
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • paprika 80 g ~veerand suuremast
  • värske tšillipipar 5 g ️ ~pool väiksemat kauna
  • tatar, keedetud 180 g ~1 rusikas
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • oliiviõli 5 g ~1 teelusikat
  • Chilli Explosion (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:

1. Kuumuta pann ja pruunista hakkliha mõni minut, kuni see hakkab värvi muutma.
2. Maitsesta liha soola ja musta pipraga.
3. Jätka kuumutamist ja lisa pannile hakitud sibul, paprika ja värske tšillipipar.
4. Lisa Chilli Explosion maitseaine ning kuumuta veel mõned minutid, kuni köögiviljad on pehmenenud ja liha on täielikult läbi küpsenud.
5. Samal ajal valmista keedetud tatar vastavalt pakendi juhisele.
6. Serveeri vürtsikas hakkliha koos keedetud tatra ja tükeldatud tomatitega.
Kalorid:535
Rasvad:27 g
Valgud:30 g
Süsivesikud:42 g