riivjuust (soovi korral peale) 20 g ~2 supilusikat
basiilik värske 5 g ~väike peotäis
ürtide segu (Santa Maria) näpuotsaga
sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:
1. Poolita pikem suvikõrvits pikuti kaheks ja uurista lusikaga välja pehme sisu.
2 .Haki suvikõrvitsa sisu peeneks ning aseta kõrvale.
3. Kuumuta pannil kookosõli ning prae hakitud sibul ja seened 2–3 minutit.
4. Lisa pannile hakkliha ja prae, kuni see on küps ja kergelt pruunistunud.
5. Lisa segule hakitult suvikõrvitsa sisu, maitsesta soola, pipra ja ürtidega, ning kuumuta veel 1 minut.
6. Tõsta täidis suvikõrvitsa poolikutesse ja suru kergelt tihedalt kokku.
7. Aseta täidetud suvikõrvitsad ahjuvormi ja küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni suvikõrvits on pehme ja täidis kuldpruun.
8. Serveeri hakitud värske basiilikuga.