Koduleht » Retseptid » Hakkliha porgandiga

Hakkliha porgandiga

15

Koostisosad:

  • veisehakkliha (10% rasva) 160 g ~1 peopesa
  • sibul 60 g ~pool keskmist
  • porgand 100 g ~1 keskmine
  • tšillipipar 10 g ️ ~veerand väikest
  • tomatid 150 g ~2 keskmist
  • oliiviõli 10 g ~1 teelusikat (serveerimiseks või maitsestuseks)
  • tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Haki sibul ja tšillipipar, riivi porgand ning lõika tomatid pooleks.
2. Pane pann tulele ning prae kuumal pannil hakkliha ilma rasvaineta pruuniks. Seejärel lisa pannile ka sibul, porgand, tšilli ning maitsesta soola, pipra ja tšilli maitseainega. Kuumuta veel mõned minutid, et maitsed seguneksid.
3. Serveeri hakklihasegu koos tomatitega.
Kalorid:435
Rasvad:26 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:15 g