Koduleht » Retseptid » Hakkliha paprikapallid ahjukartuliga

Hakkliha paprikapallid ahjukartuliga

30

Koostisosad:

  • hakkliha 150 g ~1 peopesa
  • muna 30 g ~½ muna (sidumiseks)
  • paprika 80 g ️ ~pool paprika
  • kartul 180 g ~1 suur
  • kookosõli 8 g ~¾ teelusikat
  • kurk 80 g ~⅓ kurki
  • tomat 100 g ~1 väike
  • roheline sibul 10 g ~väike peotäis
  • hapukoor 35 g ~2 supilusikat
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • must pipar (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tükelda paprika ja sega hakklihaga. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust muna suurused pallid.
3. Koori kartul ja lõika õhukesteks sektoriteks.
4. Määri küpsetusvormi põhi kookosrasvaga ning pane pallid ja kartul vormi. Küpseta ahjus umbes 20 minutit või kuni kartul ja hakklihapallid on valmis.
5. Tükelda kurk, tomat ja roheline sibul ning sega hapukoorega salatiks. Maitsesta soolaga.
6. Serveeri hakklihapallid ja ahjukartul salatiga.
Kalorid:515
Rasvad:28 g
Valgud:30 g
Süsivesikud:35 g