Koduleht » Retseptid » Hakkliha kapsa ja riisiga

Hakkliha kapsa ja riisiga

25

Koostisosad:

  • hakkliha 150 g ~1 peopesa
  • hapukoor 40 g ~2 supilusikat
  • riis (keedetud) 180 g ~1 kauss
  • sibul 50 g ~pool väiksemat
  • kapsas 120 g ~1 peotäis
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pane pott soolaga maitsestatud veega keema. Loputa riis ja keeda seda 12-14 minutit.
2. Samaaegselt haki kapsas ja sibul peeneks.
3. Pane pann tulele ja prae hakkliha kuumal pannil. Kui liha on mõned minutid praadinud, siis lisa pannile peeneks hakitud kapsas ja sibul, maitsesta soola ja pipraga.
4. Kui hakkliha ja kapsas on küpsenud lisa pannile nõrutatud riis. Kuumuta veel mõned minutid, et maitsed seguneksid. Soovi korral maitsesta ürdisoolaga.
5. Serveeri toitu hapukoorega.
Kalorid:590
Rasvad:23 g
Valgud:35 g
Süsivesikud:60 g